Jakich składników używacie do przygotowywania koreczków? Szukam nowych inspiracji, bo moje choć pyszne to są już oklepane. Zawsze ser żółty, wędlina, ogórek, pomidor, pieczarka. Czego jeszcze można użyć?
A robiłaś kiedyś koreczki z samych owoców? Są nie tylko pyszne, ale i ładne. Ja właśnie w tej formie lubię podawać owoce na domówce, bo jednak jedzenie całych owoców nie dość że lepi ręce to jeszcze niektórzy sie krepuja ze sok ścieka po brodzie - a w formie koreczków wszystko rozchodzi sie błyskawicznie.
Aby jabłko albo banan nie ściemniały warto je lekko skropić sokiem z cytryny. Ja wykorzystuję banany, borówki, truskawki, maliny, ananasa, brzoskwinię, gruszkę. Jak używasz owoców z zalewy trzeba je najpierw osuszyc.
Super pomysł z tymi owocami. Faktycznie niektóre potrafią nieźle dać w kość. A taki prosty zabieg jak nabicie ich na wykałaczki ułatwi jedzenie
Jakich składników używacie do przygotowywania koreczków? Szukam nowych inspiracji, bo moje choć pyszne to są już oklepane. Zawsze ser żółty, wędlina, ogórek, pomidor, pieczarka. Czego jeszcze można użyć?
A robiłaś kiedyś koreczki z samych owoców? Są nie tylko pyszne, ale i ładne. Ja właśnie w tej formie lubię podawać owoce na domówce, bo jednak jedzenie całych owoców nie dość że lepi ręce to jeszcze niektórzy sie krepuja ze sok ścieka po brodzie - a w formie koreczków wszystko rozchodzi sie błyskawicznie.
Aby jabłko albo banan nie ściemniały warto je lekko skropić sokiem z cytryny. Ja wykorzystuję banany, borówki, truskawki, maliny, ananasa, brzoskwinię, gruszkę. Jak używasz owoców z zalewy trzeba je najpierw osuszyc.
Jakich składników używacie do przygotowywania koreczków? Szukam nowych inspiracji, bo moje choć pyszne to są już oklepane. Zawsze ser żółty, wędlina, ogórek, pomidor, pieczarka. Czego jeszcze można użyć?
Ja daję też min. mini kukurydzę, oliwki czarne lub zielone, małe kuleczki mozzarelli, paprykę, wędzonego łososia
Jakich składników używacie do przygotowywania koreczków? Szukam nowych inspiracji, bo moje choć pyszne to są już oklepane. Zawsze ser żółty, wędlina, ogórek, pomidor, pieczarka. Czego jeszcze można użyć?
Koreczki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Koreczki
biedroneczki
Super pomysł z tymi owocami. Faktycznie niektóre potrafią nieźle dać w kość. A taki prosty zabieg jak nabicie ich na wykałaczki ułatwi jedzenie
Odp: Koreczki
pyszalka
A robiłaś kiedyś koreczki z samych owoców? Są nie tylko pyszne, ale i ładne. Ja właśnie w tej formie lubię podawać owoce na domówce, bo jednak jedzenie całych owoców nie dość że lepi ręce to jeszcze niektórzy sie krepuja ze sok ścieka po brodzie - a w formie koreczków wszystko rozchodzi sie błyskawicznie.
Aby jabłko albo banan nie ściemniały warto je lekko skropić sokiem z cytryny. Ja wykorzystuję banany, borówki, truskawki, maliny, ananasa, brzoskwinię, gruszkę. Jak używasz owoców z zalewy trzeba je najpierw osuszyc.
Odp: Koreczki
ciasteczka
Ja daję też min. mini kukurydzę, oliwki czarne lub zielone, małe kuleczki mozzarelli, paprykę, wędzonego łososia
Koreczki
biedroneczki