Nie da rady przejść wszystkich tematów, wiec nie wiem, czy nie powielam ..otóż poszukuję przepisów na mięso koźlęce, a szczególnie na kotlety z kością.
Przeszukując net trafiam na własny przepis jedynie, jeśli chodzi o kotlety Specyficzny sposób wykrawania mięsa w UK, nie pozwala niestety na przygotowanie ich jak jagnięce [kość jest w środeczku; masa tłuszczu wokół]. Ma ktoś pomysły na marynatę i sposób przetworzenia tego jakże wspaniałego mięsa
Miłośnicy kuchni greckiej czy tureckiej...lećcie z odsieczą proszę
Koźlęcina....................
Obserwuj wątekOdp: Koźlęcina....................
ewela24
Koźlęcina....................
kaja
Przeszukując net trafiam na własny przepis jedynie, jeśli chodzi o kotlety Specyficzny sposób wykrawania mięsa w UK, nie pozwala niestety na przygotowanie ich jak jagnięce [kość jest w środeczku; masa tłuszczu wokół]. Ma ktoś pomysły na marynatę i sposób przetworzenia tego jakże wspaniałego mięsa
Miłośnicy kuchni greckiej czy tureckiej...lećcie z odsieczą proszę