Krucha wątróbka?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Krucha wątróbka?

Bahus
  • Bahus

  • Posty: 2977
  • Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Amberr8 napisał(a):

namoczyć ją przed smażeniem w mleku


Można ale niekoniecznie.
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Krucha wątróbka?

Amberr8
  • Amberr8

  • Posty: 17
  • Przepisy: 134
  • Artykuły: 0
namoczyć ją przed smażeniem w mleku

Odp: Krucha wątróbka?

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
popieram slowa Bahusa, nie solic i na goracy bardzo tluszcz!

Odp: Krucha wątróbka?

Bahus
  • Bahus

  • Posty: 2977
  • Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Przede wszystkim...nie wolno solić. Soli się dopiero po usmażeniu. Również tłuszcz, na który kładziesz wątrobę musi być silnie rozgrzany...UWAGA lubi pryskać
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Krucha wątróbka?

Jak usmażyć wieprzową wątróbkę żeby była krucha?Mi wychodzi zelówka.

Odpowiedz na/ edytuj Krucha wątróbka?