Ostatnio jakoś czasu na czytanie mam niewiele, a szkoda, bo uwielbiam czytać. Ostatnio jestem na etapie lektur szkolnych Córka czyta, a ja żeby być na bieżąco i wiedzieć co w książce było muszę też książkę " pochłonąć". Tak więc byle do wakacji
U mnie też lektury wiodą prym A już myślałam, że tylko mi odbija i czytam dziecięcą literaturę Chyba, że ściągę kupię i ominie mnie powtórka ze szkolnej rozrywki
Odp: Odp: Odp: Odp: Książki - jakie czytacie najchętniej?
Ostatnio jakoś czasu na czytanie mam niewiele, a szkoda, bo uwielbiam czytać. Ostatnio jestem na etapie lektur szkolnych Córka czyta, a ja żeby być na bieżąco i wiedzieć co w książce było muszę też książkę " pochłonąć". Tak więc byle do wakacji
Odp: Odp: Odp: Książki - jakie czytacie najchętniej?
Jak przystało na faceta czytam motoryzacyjne książki Głównie jak naprawić coś co się zepsuło, albo żeby znaleźć przyczynę co tak stuka A tak poważnie to od kilku dni przeglądam wszystko co związane z ogrodnictwem. Dostałem od teściowej takie wielkie tomisko o "chwastach" jak mawia mój teść
Ja ostatnio czytam wszystko co mi w ręce wpadnie Przy czym zasada jest jedna i niezmienna Jeśli nie wciągnie mnie książka po przeczytaniu pierwszego rozdziału jest stracona Nie czytam. Odkładam i zabieram się za inną
Postanowiłam, że w tym roku przeczytam 20 książek Niby niewiele, ale u mnie nawet jedna to nie lada osiągnięcie Zawsze czasu brakuje. Po jakie książki najchętniej sięgacie?
Odpowiedz na/ edytuj Książki - jakie czytacie najchętniej?
Książki - jakie czytacie najchętniej?
Obserwuj wątekOdp: Książki - jakie czytacie najchętniej?
lullaby
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Książki - jakie czytacie najchętniej?
ciasteczka
U mnie też lektury wiodą prym A już myślałam, że tylko mi odbija i czytam dziecięcą literaturę Chyba, że ściągę kupię i ominie mnie powtórka ze szkolnej rozrywki
Odp: Odp: Odp: Odp: Książki - jakie czytacie najchętniej?
misia5
Odp: Odp: Odp: Książki - jakie czytacie najchętniej?
skuter5
Odp: Odp: Książki - jakie czytacie najchętniej?
biedroneczki
Odp: Książki - jakie czytacie najchętniej?
mocsłodkości
Książki - jakie czytacie najchętniej?
ciasteczka