To prawda,ze w tym miescie mozna sie zakochac.Jesli chodzi o bosmana to z przykroscia stwierdzam,ze sie zepsuloNa miejscu starej Kaskady buduja teraz nowaSama jestem ciekawa jak to bedzie wygladacPozdrawiam
Moje ukochane miasto. W młodości spędzałem tam każde wakacje. Mieszka tam siostra mojej mamy (na ul. Rajskiego przy Pl.Grunwaldzkim) Jako student, aby sobie dorobić do wakacji pracowałem przez miesiąc w "Odrze" Po wypłacie odwiedziłem "Kaskadę" Ale tam mogłem sobie pozwolić tylko na jedno piwo... Jeśli zaś chodzi o piwo to bardzo lubiłem piwo "bosman" brązowe...szkoda, że go już nie produkują.
zmieniono 3 razy (ostatnio 21 maj 2009 13:19 przez Bahus)
A ja bym Cie chetnie zaprosila do jakiegos niewielkiego lokaliku na Rynku w Poznaniu, moim ukochanym miescie
No nie...w Poznaniu to ja Ciebie zapraszam...Na Starym Rynku jest mnóstwo fajnych knajpek ...ale jest także browar. Można wypić piwo robione na miejscu. Nazywa się "Brovaria"
To ja Was zapraszam na Starowke ale w Warszawie...
Zaproszenie przyjęte z ogromną dozą satysfakcji...Ulcia...oczywiście ja Ciebie też zapraszam do Poznania .....
A ja bym Cie chetnie zaprosila do jakiegos niewielkiego lokaliku na Rynku w Poznaniu, moim ukochanym miescie
No nie...w Poznaniu to ja Ciebie zapraszam...Na Starym Rynku jest mnóstwo fajnych knajpek ...ale jest także browar. Można wypić piwo robione na miejscu. Nazywa się "Brovaria"
To ja Was zapraszam na Starowke ale w Warszawie...
Zaproszenie przyjęte z ogromną dozą satysfakcji...Ulcia...oczywiście ja Ciebie też zapraszam do Poznania .....
Kto mnie zaprosi ?....
Obserwuj wątekOdp: Kto mnie zaprosi ?....
Anula
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Kto mnie zaprosi ?....
misia53
Bardzo się cieszę a potem pojedziemy w moje strony
Odp: Odp: Odp: Odp: Kto mnie zaprosi ?....
Doro
Misia , jak nastepnam razem pojade do Szczecina, wezme cie ze soba to sie dopiero zabawimy
Odp: Odp: Odp: Kto mnie zaprosi ?....
misia53
Ja prawie całą Polskę zjeżdziłam ale w Szczecinie nie byłam.
Czy ktoś mnie zaprosi
Odp: Odp: Kto mnie zaprosi ?....
ulcia21
Bylam 2 razy w zyciu w Szczecinie raz jako nastoletnia dziewczyna,a drugi raz z mezem ale tez kupe lat temu.I bardzo Szczecin mi sie podobal.
Odp: Kto mnie zaprosi ?....
madzia19795
Odp: Odp: Kto mnie zaprosi ?....
Bahus
Moje ukochane miasto. W młodości spędzałem tam każde wakacje. Mieszka tam siostra mojej mamy (na ul. Rajskiego przy Pl.Grunwaldzkim) Jako student, aby sobie dorobić do wakacji pracowałem przez miesiąc w "Odrze" Po wypłacie odwiedziłem "Kaskadę" Ale tam mogłem sobie pozwolić tylko na jedno piwo... Jeśli zaś chodzi o piwo to bardzo lubiłem piwo "bosman" brązowe...szkoda, że go już nie produkują.
Odp: Kto mnie zaprosi ?....
madzia19795
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Kto mnie zaprosi ?....
ulcia21
Skorzystam napewno Dzieki
Odp: Odp: Odp: Odp: Kto mnie zaprosi ?....
Bahus