Powiadasz, że może być najwyżej 15 g tłuszczu A jak jest z miodem?
Możesz do marynowania dać niewielką ilość oleju do tego trochę miodu i przyprawy. Możesz dodać sos sojowy, sos chili, ketchup czy musztardę.
ja bym piekła w naczyniu żaroodpornym. Zamarynować wszystko, wstawić do lodówki i później do rozgrzanego piekarnika na 200 stopni na 10 minut wrzucić. Później zmniejszyć temp do 180 i jeszcze z 5 minut potrzymać w piecu. Pyszna jest i soczysta wtedy
Od jakiegoś czasu trenuje na siłowni za czym idzie dieta. Mam rozpisane 4x dziennie pierś z kurczaka. Wcześniej przyrządzałem ją na parze, ale aktualnie smażę ja beztłuszczowo na patelni zeptera. Problem tkwi w tym, ze po prostu ciężko mi jest zjeść tą pierś tak mi obrzydła... Zmieniam co chwile przyprawy , ale mało to pomaga. Myślałem żeby może ja mielić i w ten sposób jakoś jakoś smażyć ? Proszę was o jakieś przepisy, rady jak smacznie mogę ja przygotować i w miarę szybko.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Ps. Dodam jeszcze, że jem ją z ryżem basmanti lub ziemniakami.
Odpowiedz na/ edytuj KURCZAK SAMOZNY BEZTLUSZCZOWO - POMOCY
KURCZAK SAMOZNY BEZTLUSZCZOWO - POMOCY
Obserwuj wątekOdp: Odp: KURCZAK SAMOZNY BEZTLUSZCZOWO - POMOCY
mocsłodkości
Możesz do marynowania dać niewielką ilość oleju do tego trochę miodu i przyprawy. Możesz dodać sos sojowy, sos chili, ketchup czy musztardę.
Odp: KURCZAK SAMOZNY BEZTLUSZCZOWO - POMOCY
ewela24
Odp: KURCZAK SAMOZNY BEZTLUSZCZOWO - POMOCY
zuzankooowa
Odp: KURCZAK BEZ SAMOZONY BEZTLUSZCZOWO - POMOCY
Wypcio
A jak moge przyrzadzic zmielone mieso ? Macie jakies pomysly lub sprawdzone przepisy ?
Odp: KURCZAK BEZ SAMOZONY BEZTLUSZCZOWO - POMOCY
Alex_M
KURCZAK SAMOZNY BEZTLUSZCZOWO - POMOCY
Wypcio
Od jakiegoś czasu trenuje na siłowni za czym idzie dieta. Mam rozpisane 4x dziennie pierś z kurczaka. Wcześniej przyrządzałem ją na parze, ale aktualnie smażę ja beztłuszczowo na patelni zeptera. Problem tkwi w tym, ze po prostu ciężko mi jest zjeść tą pierś tak mi obrzydła... Zmieniam co chwile przyprawy , ale mało to pomaga. Myślałem żeby może ja mielić i w ten sposób jakoś jakoś smażyć ? Proszę was o jakieś przepisy, rady jak smacznie mogę ja przygotować i w miarę szybko.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Ps. Dodam jeszcze, że jem ją z ryżem basmanti lub ziemniakami.