Stara lodówka jeszcze zipie, ale to już raczej ostatki jej możliwości. Odkładamy z mężem na nową. Już mamy prawie 3 tys, bo niestety lodówki do najtańszych nie należą :/ Zwłaszcza te z dużymi zamrażalnikami, a taki by nam się przydał, bo nie mamy miejsca na lodówkę i dodatkową zamrażarkę. Kuchnię mam wysoką więc lodówka może być duża byle pojemna
Lodówka do zabudowy to też bardzo dobra propozycja, ale autorka tematu musi też wiedzieć o fakcie, że będzie droższa od tej wolnostojącej. W przypadku dużej kuchni polecam lodówki typu door in door, znakomicie się sprawdzą.
A czy zastanawiałaś się nad lodówką do zabudowy? Masz taką możliwość? Jeśli tak, to polecam http://www.kernau.com/produkt/kbr-17122-chlodziarko-zamrazarka-do-zabudowy.html. Ma dość duży zamrażalnik i funkcję automatycznego odszraniania.
Czyli warto szukać takiego 2w1 z opcją zamrażarki na dole, a jeżeli macie dosyć wysoką kuchnię to spokojnie uda się znaleźć dobry model lodówki spełniający Wasze wymagania. Jaki budżet posiadacie na ten cel?
Nam najbardziej zależy na dużej zamrażarce, która jest w lodówce. Nie mamy miejsca na oddzielną zamrażarkę więc wielkość zamrażarki w lodówce jest sprawą kluczową.
Jeżeli chodzi o wybór lodówki to najpierw warto sprecyzować jaki budżet posiadasz na ten cel i wtedy doradzimy konkretne modele. Klasa A+++ to dobra opcja jeżeli zależy Ci na ekonomice ,z kolei No Frost są zdecydowanie bardziej praktyczne.
Też polecam no frost. Zero stresu i nerwów, że zawartość zamrażarki pokrywa się grubą warstwą lodu. Wszystko wygląda jak dopiero co wsadzone do zamrażarki
Polecam no frost Nie trzeba się męczyć z górami "śniegu i lodu" w lodówce i zamrażarce.
Problemem może być wielkość zamrażarki, bo w lodówkach tego typu zamrażarki są niewielkie. Choć widziałam ostatnio olbrzyma do którego moje pociechy chciały wchodzić
Nasza stara - wręcz wiekowa - lodówka odmawia ostatnio posłuszeństwa. Musimy ją wymienić. Jak myślicie, która lodówka jest lepsza ta tradycyjna z klasą A+++ czy może no frost z niższą o jeden + klasą energetyczną?
Lodówka
Obserwuj wątekOdp: Odp: Lodówka
biedroneczki
Odp: Lodówka
GastroSklep
paulinna28
KaapVino_pl
Odp: Odp: Lodówka
biedroneczki
GastroSklep
Odp: Odp: Lodówka
mocsłodkości
ciasteczka
Problemem może być wielkość zamrażarki, bo w lodówkach tego typu zamrażarki są niewielkie. Choć widziałam ostatnio olbrzyma do którego moje pociechy chciały wchodzić
Lodówka
biedroneczki