Mania...a jeśli się mylę to proponuję Ci przyjaźń...co Ty na to?
Na to zeby nazwac kogos przyjacielem trzeba dlugo i ciezko pracowac .
No właśnie .....też tak myślę i odwrotnie... nie można potraktować kogoś wrogiem znając go tylko (jak w Twoim przypadku ) 20 dni...I to w dodatku tylko wirtualnie...Ale myślę, że czasu mamy dosyć i popracować można. (No nie koniecznie ciężko)
Kazik hmm ...(Janek) ladne imiona , ale niestety pudlo.
A skąd wiesz, że to o Ciebie chodziło? Skoro to nie do Ciebie, to dlaczego piszesz "pudło" ? Kolejny dowód że to jednak TY Wiesz w psychologii takie poczynania mają swoją nazwę...Nie walcz mieczem...bo od łopaty zginiesz
Mam propozycje na nowa zabawe pt. Jak mam naprawde na imie no ale niestety Bahus to nie dla ciebie zabawa , to zabawa tylko dla "debili" Pozdrawiam
No nie oceniaj się aż tak źle, też możesz się zabawić mimo uwarunkowań...
To twoje slowa sa przeciez , a jak nie pamietasz wroc do poczatku tego watku i bedziesz wiedzial o co chodzi, a poza tym nie zrozumiales chyba tego co napisalam ,ale to zapewne z nerwow... juz nie bede cie denerwowac slowo harcerza
Kazik hmm ...(Janek) ladne imiona , ale niestety pudlo.
A skąd wiesz, że to o Ciebie chodziło? Skoro to nie do Ciebie, to dlaczego piszesz "pudło" ? Kolejny dowód że to jednak TY Wiesz w psychologii takie poczynania mają swoją nazwę...Nie walcz mieczem...bo od łopaty zginiesz
Ludzie odbiło Wam ?....
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Ludzie odbiło Wam ?....
Bahus
No właśnie .....też tak myślę i odwrotnie... nie można potraktować kogoś wrogiem znając go tylko (jak w Twoim przypadku ) 20 dni...I to w dodatku tylko wirtualnie...Ale myślę, że czasu mamy dosyć i popracować można. (No nie koniecznie ciężko)
Odp: Odp: Ludzie odbiło Wam ?....
mania
Na to zeby nazwac kogos przyjacielem trzeba dlugo i ciezko pracowac .
Odp: Ludzie odbiło Wam ?....
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ludzie odbiło Wam ?....
mania
Odp: Ludzie odbiło Wam ?....
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ludzie odbiło Wam ?....
mania
TAK TO JA O MATKO KOCHANA NO TO PO MNIE JUZ ...
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ludzie odbiło Wam ?....
mania
To twoje slowa sa przeciez , a jak nie pamietasz wroc do poczatku tego watku i bedziesz wiedzial o co chodzi, a poza tym nie zrozumiales chyba tego co napisalam ,ale to zapewne z nerwow... juz nie bede cie denerwowac slowo harcerza
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ludzie odbiło Wam ?....
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ludzie odbiło Wam ?....
Bahus
No nie oceniaj się aż tak źle, też możesz się zabawić mimo uwarunkowań...
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ludzie odbiło Wam ?....
mania