Ja najczęściej piekę pszenny z dodatkami. Dodaję różnego rodzaju nasiona i pestki. Moja rodzina szczególnie lubi chleb ze słonecznikiem i pestkami dyni.
Hej! Ja mam robot do wypieku chleba. Fajna sprawa bo szybko idzie (w miarę - wsypuję wszystko i po 3 godzinach mam cieplutki chlebek). Najczęściej używam z Polskich Młynów gotowej mieszanki do wypieku chleba - pszenno-żytniej z pestkami dyni. Pycha!
Ja osobiście uwielbiam chleb żytni. Nie piekłem jeszcze samodzielnie ani jednego bochenka, ale co się odwlecze to nie uciecze Może kiedyś się przemogę i upiekę go sam
W ostatnim czasie pojawiła się moda na pieczenie chleba w domu. Osobiście uwielbiam zapach jaki roznosi się po mieszkaniu, gdy w piekarniku piecze się domowej roboty chleb.
Ja najczęściej piekę pszenne z dodatkiem np. mąki kukurydzianej. Mąż nie lubi "trocin" jak nazywa chleby z mąki pełnoziarnistej. Może kiedyś się do nich przekona, bo są pyszne
A jakiej Wy najczęściej używacie mąki do pieczenia chlebów? Macie swój ulubiony przepis, do którego często wracacie? Mile widziane linki do przepisów oczywiście zamieszczonych tu na Gotujmy
Mąka na chleb
Obserwuj wątekOdp: Mąka na chleb
mocsłodkości
Odp: Mąka na chleb
ankaszym
Odp: Mąka na chleb
skuter5
Mąka na chleb
misia5
Ja najczęściej piekę pszenne z dodatkiem np. mąki kukurydzianej. Mąż nie lubi "trocin" jak nazywa chleby z mąki pełnoziarnistej. Może kiedyś się do nich przekona, bo są pyszne
A jakiej Wy najczęściej używacie mąki do pieczenia chlebów? Macie swój ulubiony przepis, do którego często wracacie? Mile widziane linki do przepisów oczywiście zamieszczonych tu na Gotujmy