Polecam ten przepis! http://gastrowawa.pl/przepisy/pikantne-malze-z-chorizo-i-pomidorami można przygotować mule 2 dni wcześniej i bez problemu odgrzać! Lepiej, żeby nie leżały w lodówce nie ugotowane przez dwa dni.
Rany co ty wypiszujesz - odgrzewane małże - no to już widzę co to za odgrzewana strona bleee
Polecam ten przepis! http://gastrowawa.pl/przepisy/pikantne-malze-z-chorizo-i-pomidorami można przygotować mule 2 dni wcześniej i bez problemu odgrzać! Lepiej, żeby nie leżały w lodówce nie ugotowane przez dwa dni.
Mam do znawców takie pytanie. Dzisiaj kupiłem mule i nie mam problemu z przygotowaniem małż. Problem w tym że chce je zrobić na impreze w sobotę, czyli za 2 dni. Wiem że nie powinny tak długo leżeć bo dużą ich część zdechnie. Co za tem zrobić? Zaryzykować? Zamrozić? ugotować i zamrozić? ugotować i w sobotę odgrzać?
MAŁŻE MAŁŻE MAŁŻE MAŁŻE
Obserwuj wątekOdp: Odp: MAŁŻE MAŁŻE MAŁŻE MAŁŻE
Babciagramolka
Rany co ty wypiszujesz - odgrzewane małże - no to już widzę co to za odgrzewana strona bleee
Odp: MAŁŻE MAŁŻE MAŁŻE MAŁŻE
MAŁŻE MAŁŻE MAŁŻE MAŁŻE
wolskigrzesiek