Masy do tortu

Obserwuj wątek

Odp: Masy do tortu

mocsłodkości
biedroneczki napisał(a):

Jakie masy będą najlepsze do tortu obłożonego masą cukrową?


A może ganache? Nie powinien rozpuścić masy cukrowej. Co prawda jest tam śmietanka, ale nie ubita. To luźny pomysł Takie jakby myślenie na głos

Odp: Masy do tortu

misia5
  • misia5

  • Posty: 2264
  • Przepisy: 631
  • Artykuły: 0
biedroneczki napisał(a):

Jakie masy będą najlepsze do tortu obłożonego masą cukrową?


Najlepsze będą na bazie masła. Dzięki temu masa cukrowa nie zacznie się rozpuszczać. 

Masy do tortu

biedroneczki
Jakie masy będą najlepsze do tortu obłożonego masą cukrową?

Odpowiedz na/ edytuj Masy do tortu