Podczas kupna takiej maszynki do makaronu, warto zwrócić uwagę na kilka aspektów, przede wszystkim na jakość jej wykonania oraz wspomniane końcówki, tak aby mieć jak najwięcej możliwości w kwestii kształtu makaronu. Jaki budżet posiadasz na jej zakup? Bo akurat na Gastrosklep chętnie pomożemy i doradzimy.
Jaki jest przedział cenowy takich sprzętów z masą "bajerów"? Nie chcę kupić najtańszego, bo nie zawsze jest to dobry sposób na zaoszczędzenie kasy, ale i najdroższego, bo milionerem nie jestem
Podczas kupna takiej maszynki do makaronu, warto zwrócić uwagę na kilka aspektów, przede wszystkim na jakość jej wykonania oraz wspomniane końcówki, tak aby mieć jak najwięcej możliwości w kwestii kształtu makaronu. Jaki budżet posiadasz na jej zakup? Bo akurat na Gastrosklep chętnie pomożemy i doradzimy.
Sprawdź, chociaż nie wiem jak, czy WSZYSTKIE elementy zostały wykonane ze stali nierdzewnej. U mnie niby tak było a okazało się, że jakaś obręcz nie jest i makaron trochę czerwieniał od rdzy.
Kolejna sprawa - końcówki - ważne żeby były dobrze wyprofilowane, żeby nawet twarde ciasto lekko przechodziło.
Oczywiście liczba końcówek - żeby robić duuużo różnych kształtów
Ogólnie taka maszynka to super sprawa jak lubisz bawić się w makaroniarstwo - ja lubię
Marzy mi się maszynka ułatwiająca robienie makaronu z różnymi końcówkami. Ma ktoś może taką u siebie? Warto ją kupić czy może sobie darować? Na co zwrócić uwagę przy kupnie takiego sprzętu?
Maszynka do makaronu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Maszynka do makaronu
ciasteczka
Jaki jest przedział cenowy takich sprzętów z masą "bajerów"? Nie chcę kupić najtańszego, bo nie zawsze jest to dobry sposób na zaoszczędzenie kasy, ale i najdroższego, bo milionerem nie jestem
Odp: Maszynka do makaronu
GastroSklep
Odp: Maszynka do makaronu
Annakalino
Kolejna sprawa - końcówki - ważne żeby były dobrze wyprofilowane, żeby nawet twarde ciasto lekko przechodziło.
Oczywiście liczba końcówek - żeby robić duuużo różnych kształtów
Ogólnie taka maszynka to super sprawa jak lubisz bawić się w makaroniarstwo - ja lubię
Maszynka do makaronu
ciasteczka