misia5 napisał(a):biedroneczki napisał(a):misia5 napisał(a):lukrowanepierniczki napisał(a):Mój bratanek jedzie na pierwszy obóz. Planujemy kupić mu menażkę, której jeszcze nie ma. Na co zwrócić uwagę przy jej doborze? Najlepiej kupić z pełnym wyposażeniem. Fajne są z zestawem składanych w sztućców. Przypominają wypasiony scyzoryk Mogę prosić o namiar na taką menażkę? Nie ma problemu. Link wyślę Ci w prywatnej wiadomości Na forum byłaby to reklama Wielkie dzięki za link
biedroneczki napisał(a):misia5 napisał(a):lukrowanepierniczki napisał(a):Mój bratanek jedzie na pierwszy obóz. Planujemy kupić mu menażkę, której jeszcze nie ma. Na co zwrócić uwagę przy jej doborze? Najlepiej kupić z pełnym wyposażeniem. Fajne są z zestawem składanych w sztućców. Przypominają wypasiony scyzoryk Mogę prosić o namiar na taką menażkę? Nie ma problemu. Link wyślę Ci w prywatnej wiadomości Na forum byłaby to reklama
misia5 napisał(a):lukrowanepierniczki napisał(a):Mój bratanek jedzie na pierwszy obóz. Planujemy kupić mu menażkę, której jeszcze nie ma. Na co zwrócić uwagę przy jej doborze? Najlepiej kupić z pełnym wyposażeniem. Fajne są z zestawem składanych w sztućców. Przypominają wypasiony scyzoryk Mogę prosić o namiar na taką menażkę?
lukrowanepierniczki napisał(a):Mój bratanek jedzie na pierwszy obóz. Planujemy kupić mu menażkę, której jeszcze nie ma. Na co zwrócić uwagę przy jej doborze? Najlepiej kupić z pełnym wyposażeniem. Fajne są z zestawem składanych w sztućców. Przypominają wypasiony scyzoryk
Mój bratanek jedzie na pierwszy obóz. Planujemy kupić mu menażkę, której jeszcze nie ma. Na co zwrócić uwagę przy jej doborze?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Menażka
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Menażka
misia5
Proszę bardzo Cieszę się, że pomogłam
Odp: Odp: Odp: Odp: Menażka
biedroneczki
Wielkie dzięki za link
Odp: Odp: Odp: Menażka
misia5
Nie ma problemu. Link wyślę Ci w prywatnej wiadomości Na forum byłaby to reklama
Odp: Odp: Menażka
biedroneczki
Mogę prosić o namiar na taką menażkę?
Odp: Odp: Menażka
lukrowanepierniczki
Muszę takich poszukać. Nie wiedziałam, że takie są. W sklepach są tylko zwykłe menażki, bez sztućców. Możesz dać namiar na takie z wyposażeniem?
Odp: Menażka
misia5
Najlepiej kupić z pełnym wyposażeniem. Fajne są z zestawem składanych w sztućców. Przypominają wypasiony scyzoryk
Menażka
lukrowanepierniczki