Mam opakowanie migdałów, które są oryginalnie zapakowane. Zapomniałam o nich i tak sobie leżały i leżały. Teraz są jakieś pół roku po terminie. Jak myślicie nadal są aromatyczne czy już został tylko kształt migdała, a smaku nie mają ani ani?
Musisz otworzyć opakowanie i sprawdzić smak migdałów. Jeśli nie straciły smaku i nie wyczuwasz nieprzyjemnego zapachu możesz wykorzystać
Też bym tak zrobiła. Zmielone migdały i orzechy szybko tracą smak. Jednak jak były szczelnie zamknięte to nie powinno im się nic stać.
Mam opakowanie migdałów, które są oryginalnie zapakowane. Zapomniałam o nich i tak sobie leżały i leżały. Teraz są jakieś pół roku po terminie. Jak myślicie nadal są aromatyczne czy już został tylko kształt migdała, a smaku nie mają ani ani?
Musisz otworzyć opakowanie i sprawdzić smak migdałów. Jeśli nie straciły smaku i nie wyczuwasz nieprzyjemnego zapachu możesz wykorzystać
Mam opakowanie migdałów, które są oryginalnie zapakowane. Zapomniałam o nich i tak sobie leżały i leżały. Teraz są jakieś pół roku po terminie. Jak myślicie nadal są aromatyczne czy już został tylko kształt migdała, a smaku nie mają ani ani?
Mielone migdały
Obserwuj wątekOdp: Mielone migdały
robaczek
Odp: Odp: Mielone migdały
mocsłodkości
Też bym tak zrobiła. Zmielone migdały i orzechy szybko tracą smak. Jednak jak były szczelnie zamknięte to nie powinno im się nic stać.
Odp: Mielone migdały
ciasteczka
Musisz otworzyć opakowanie i sprawdzić smak migdałów. Jeśli nie straciły smaku i nie wyczuwasz nieprzyjemnego zapachu możesz wykorzystać
Mielone migdały
robaczek