Szczerze mówiąc boję się kupować w sklepie przyprawione mięso. Nigdy nie wiem jak długo ono leży i czy zamarynowano śwież mięso, czy też nie. Im więcej przypraw i mocniejsze aromaty tym dalej "uciekam" od takiego mięsa. Poza tym takie zamarynowane mięso jest znacznie droższe niż takie bez marynaty. Wystarczy kupić świeże mięso i samemu przyprawić je w domu. Dodajemy do marynaty to co lubimy i wiemy co jemy.
Domowego grilla nie mam, ale mam patelnię grillową. Jest doskonała na każdą pogodę, bo mogę na niej grillować dosłownie wszystko. Deszcz mi nie straszny, a i śnieg nie wadzi. Problemem może być zadymienie, bo przy bardzo dobrze rozgrzanej patelni jak położy się na niej mięso w marynacie dymi się okropnie Na szczęście otwarte okno wystarczy, by się nie uwędzić
a co powiecie o miesie z grilla domowego? macie takie sprzet czy zawsze grillujecie na podworku? widzialam takie sprzety do domu na https://sknerus.pl/ w niezlej cenie co sadzicie? warto kupowac?
Hej! Chciałam zapytać, co sądzicie o przyprawionym już mięsie na grilla, które można kupić w sklepie? Znajoma powiedziała mi, że lepiej tego nie kupować, bo mięso może być stare itp. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? Pozdrawiam
mięso na grilla
Obserwuj wątekOdp: mięso na grilla
misia5
Odp: Odp: mięso na grilla
mocsłodkości
Odp: mięso na grilla
Angela145
Odp: mięso na grilla
esteraff
mięso na grilla
ewela24