Przede wszystkim, "Kuchnia Joli" jest moim go-to. Jola ma super przepisy, proste do zrobienia, a smaczne jak diabli. Zwłaszcza jeśli chodzi o tradycyjne polskie dania, to tam zawsze znajdę coś ciekawego.
Oczywiście, "Moje Wypieki" - uwielbiam ich za ciasta. Te babeczki i serniki to moje kulinarnie niebiańskie miejsce. Zawsze tam zaglądam, jak mam ochotę na coś słodkiego.
Jeśli idę w healthy klimaty, to "Kulinarna Pasja" jest moim miejscem. Dużo fit przepisów, które naprawdę smakują. Trzymają równowagę między zdrowiem a smakiem.
"Gotuj z nami" to taki kulinarny mix. Różne kuchnie, różne smaki. Zawsze znajdę coś, co mi wpadnie w oko i przypomni o jakimś dawno niewypróbowanym daniu.
Ostatnio wpadłem na "Blog Kulinarny Babci Zosi". To takie klasyczne, domowe smaki. Nic wyszukanego, ale za to pełne nostalgii. Przypomina mi o jedzeniu u babci.
Niedawno kupowałam na Wielkanoc nowe formy do bab i takie silikonowe formy do czekoladek i dopiero zobaczyłam, że mają bloga. Nawet sporo fajnych przepisów i ciekawych artykułów i porad. Wracając jednak do przepisów to chetnie korzystam ponieważ córka jest wegetarianką , a te pasty są naprawdę pyszne. Latem wypróbuję te ich lody.
Ja zaglądam na te, o których piszecie na Gotujmy Mam kilku faworytów, którzy mają tu konta, ale przez grzeczność ich nie wymienię, żeby komuś przykrości nie zrobić
Ja zaglądam na blogi kilku osób. Kilka z nich należy do osób z grona użytkowników Gotujmy. Nie będę podawał nazw blogów, bo mogłabym kogoś pominąć a szkoda, by było sprawiać ludziom przykrość Mam "swój" ulubiony blog, na który zaglądam codziennie
Ja tak szczerze mówiąc nie mam jednego ulubionego blogu kulinarnego,często korzystam z różnych interesujących czy to for czy blogów kulinarnych gdzie znajdę fajne przepisy na smaczne dania.
Odpowiedz na/ edytuj Na jakie kulinarne blogi zaglądacie?
Na jakie kulinarne blogi zaglądacie?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Na jakie kulinarne blogi zaglądacie?
Marek999
Przede wszystkim, "Kuchnia Joli" jest moim go-to. Jola ma super przepisy, proste do zrobienia, a smaczne jak diabli. Zwłaszcza jeśli chodzi o tradycyjne polskie dania, to tam zawsze znajdę coś ciekawego.
Oczywiście, "Moje Wypieki" - uwielbiam ich za ciasta. Te babeczki i serniki to moje kulinarnie niebiańskie miejsce. Zawsze tam zaglądam, jak mam ochotę na coś słodkiego.
Jeśli idę w healthy klimaty, to "Kulinarna Pasja" jest moim miejscem. Dużo fit przepisów, które naprawdę smakują. Trzymają równowagę między zdrowiem a smakiem.
"Gotuj z nami" to taki kulinarny mix. Różne kuchnie, różne smaki. Zawsze znajdę coś, co mi wpadnie w oko i przypomni o jakimś dawno niewypróbowanym daniu.
Ostatnio wpadłem na "Blog Kulinarny Babci Zosi". To takie klasyczne, domowe smaki. Nic wyszukanego, ale za to pełne nostalgii. Przypomina mi o jedzeniu u babci.
Odp: Na jakie kulinarne blogi zaglądacie?
danusia09
Marta91
https://afterfit-catering.pl/blog/top_10_blogow_kulinarnych/
https://afterfit-catering.pl/blog/top_10_blogow_kulinarnych/
Odp: Odp: Odp: Na jakie kulinarne blogi zaglądacie?
mocsłodkości
Odp: Odp: Na jakie kulinarne blogi zaglądacie?
Bazyliszek
Di bloguje
Gawron w rosole
http://gawronwrosole.blogspot.com
Odp: Odp: Odp: Na jakie kulinarne blogi zaglądacie?
skuter5
Odp: Odp: Na jakie kulinarne blogi zaglądacie?
ciasteczka
WinoToskanii_pl