Smak szpinaku nieźle podkręca ser pleśniowy szczególnie roquefort. Oprócz tego przyprawy takie jak czosnek i gałka muszkatołowa oraz standardowo sól i pieprz. Zresztą jeśli jesteś zainteresowana to na moim blogu mam przepis na niezły szpinak http://kulinarnamapa.blogspot.com/2017/05/przepisy-bazowe-jak-przyrzadzic-dobry.html. Zrezygnowałabym jedynie ze śmietany aby nadzienie nie było zbyt wodniste.
Mam nadzieję, że zainspiruje cię to jakoś i pierogi wyjdą smaczne
Mężowi zachciało się pierogów z nadzieniem szpinakowym. Co oprócz szpinaku można do nich dodać? Obawiam się, że samo "zielsko" będzie w smaku mdłe. Macie jakiś pomysł?
Nadzienie szpinakowe
Obserwuj wątekOdp: Nadzienie szpinakowe
amarylis
Odp: Nadzienie szpinakowe
Jagoda_Pobruc
Odp: Nadzienie szpinakowe
Akte
Mam nadzieję, że zainspiruje cię to jakoś i pierogi wyjdą smaczne
Nadzienie szpinakowe
ciasteczka