Ja kiedyś trafiłam na przepis co się nazywał śmietnik leśniczego Okazało się że była to potrawka z leśnymi grzybami i dziczyzną Znalazłam też przypadkiem przepis o nazwie Tatar z jednym jajem Niby nic strasznego, ale wyobraźnia działa
Oj sporo tego, mają ludzie wyobraźnie ;D
Ostatnio znalezione:
Ciasto- zalotna blondynka .
Sałatka -zakochany wieloryb
albo takie danie :Szybki Bolek czyli fondue po polsku
jeszcze Zezowate szczęście, ciasto makowe
Dobre, dobre Mi wpadł w oko przepis o nazwie cycki murzynki oraz ozór teściowej
Nie tak dawno temu, bo zaledwie wczoraj moje oczy ujrzały taką nazwę ciasta ( wytnę jedną literkę co by nie było, że używam brzydkich słów ) Nazwa przepisu brzmiała "D.pa pawiana" Pojęcia nie wiem czemu, bo ani trochę to ciasto jej nie przypominało. Pomysłowość ludzi nie zna granic.
Hahahahahaha. O matko cóż za nazwa Ciekawa jestem jak to ciasto wyglądało i jak smakowało Przy takiej nazwie wyobraźnia pracuje
Ja kiedyś trafiłam na przepis co się nazywał śmietnik leśniczego Okazało się że była to potrawka z leśnymi grzybami i dziczyzną Znalazłam też przypadkiem przepis o nazwie Tatar z jednym jajem Niby nic strasznego, ale wyobraźnia działa
Ostatnio znalezione:
Nie tak dawno temu, bo zaledwie wczoraj moje oczy ujrzały taką nazwę ciasta ( wytnę jedną literkę co by nie było, że używam brzydkich słów ) Nazwa przepisu brzmiała "D.pa pawiana" Pojęcia nie wiem czemu, bo ani trochę to ciasto jej nie przypominało. Pomysłowość ludzi nie zna granic.
Jak to w życiu bywa ludzie mają czasem szalone pomysły podczas nazywania swoich potraw. Z jaką najdziwniejszą nazwą przepisu się spotkaliście? Ja pamiętam jak kilka lat temu na jednej ze stron internetowych natrafiłam na przepis na Biust z kurczaka A wam co ciekawego się trafiło?
Najdziwniejsze nazwy potraw
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Najdziwniejsze nazwy potraw
skuter5
Dobre, dobre Mi wpadł w oko przepis o nazwie cycki murzynki oraz ozór teściowej
Odp: Odp: Odp: Najdziwniejsze nazwy potraw
ciasteczka
Hahahahahaha. O matko cóż za nazwa Ciekawa jestem jak to ciasto wyglądało i jak smakowało Przy takiej nazwie wyobraźnia pracuje
Odp: Odp: Najdziwniejsze nazwy potraw
zbysiowa
Ostatnio znalezione:
Odp: Odp: Najdziwniejsze nazwy potraw
skuter5
Odp: Najdziwniejsze nazwy potraw
ciasteczka