Najgłupsza reklama, jaką ostatnio widziałam, to zdecydowanie ta podpasek Always, dokładnie to samo mi przyszło do głowy, co caroline.
Poza tym te wszystkie reklamy z serii "Mój sposób na...", albo Coca Coli jako sposobu na radość przy rodzinnym stole... Żal tyłek ściska, za przeproszeniem...
Mnie zawsze draznily reklamy Heyah, jakby dla debili tworzone...
Poza tym te reklamy gotowego jedzenia, w sensie zup z torebki itp. Ze mam robi zupe z paczki i cala rodzina szczesliwie sie zajada... Zenada.
hahaha masz racje.. staramy sie na nie nie patrzec ale i tak jest to nie mozliwe.
reklamy są wszechobecne i coraz głupsze,
producenci przescigają sie w tym a szczerze mowiąc mnie tez to zniechęca do zakupu roznych rzeczy w ten sposob reklamowanych.
Z racji tego że mam nogę w gipsie zaczęłam ostatnio ogladać telewizje i strasznie w oczy rzucaja mi się wszechobecne reklamy. Mam wrażenie że ich twórcy uważają konsumentów za skończonych idiotów, którzy nie myśla tylko kupują. Mnie w największe zniesmaczenie wprawiają reklamy Plusa (i pokrewnych mu sieci), a już Turbodymomen jest chyba najbardziej załamujacy. Natomiast jak usłyszałam najnowsza reklame podpasek Always to w pierwszym momencie myslałam że to nowa reklama lalki Barbie....
Najgłupsze reklamy
Obserwuj wątekOdp: Najgłupsze reklamy
kikimora666
Poza tym te wszystkie reklamy z serii "Mój sposób na...", albo Coca Coli jako sposobu na radość przy rodzinnym stole... Żal tyłek ściska, za przeproszeniem...
Odp: Najgłupsze reklamy
gusia1000
Bahus
Poza tym te reklamy gotowego jedzenia, w sensie zup z torebki itp. Ze mam robi zupe z paczki i cala rodzina szczesliwie sie zajada... Zenada.
zuzi
luna19
reklamy są wszechobecne i coraz głupsze,
producenci przescigają sie w tym a szczerze mowiąc mnie tez to zniechęca do zakupu roznych rzeczy w ten sposob reklamowanych.
Najgłupsze reklamy
caroline1983