Nareszcie WAKACJE !!

Obserwuj wątek

Odp: Nareszcie WAKACJE !!

marynio
  • marynio

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Dawno nikt tu widzę nie zaglądał. Więc ja wam powiem, że wakacje w tym roku nie wypaliły. Miałem tylko krótki wypad do Krakowa. Ale i on był połączony z kolacją służbową w restauracji Mekong. Dobrze, że świetnie gotują. To pomogło załatwić szybko służbowe sprawy i skupić się na przyjemnościach.

Odp: Odp: Nareszcie WAKACJE !!

tomanek12
  • tomanek12

• Przepisy: 0
I tak tylko na 7 dni wolnego mogę sobie pozwolić. Już klepnąłem miejscówkę http://www.ukowala.eu - teraz odliczanie.

mania
  • mania

• Przepisy: 72
Szkocja , tym razem wschodnia jej część.

no fajnie, ech a mi smutno bo ULO teraz skończyłem i czas wybrać jakieś studium Po Licealne i od września do szkoły a które dobre nie wiem, ale za to ciesze się bo mam 4 miesiące wakacji od 24 kwietnia a w sierpniu Trójmiasto i spotkanie ze znajomymi

jaga12-j1
  • jaga12-j1

• Przepisy: 5
dzieci się cieszą

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
Ja niestety nigdzie nie wyjezdżam ale córcia jedzie na cały lipiec do babci w góry-już odlicza dni. Ma po nia przyjechać ciocia-bo ja nawet nie dam rady ją zawieźć.

Odp: Odp: Odp: Nareszcie WAKACJE !!

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
zuzi napisał(a):

kinga napisał(a):

Ja jak juz pisalam wczesniej,mój synus zaczyna wakcje dopiero za miesiac,czyli 17 lipca,wiec narazie nie martwie sie organizowaniem mu czasu,poniewaz w szkole jest codziennie od 9do 15.30.
Koncem lipca leci do Polski na wakcje,my niestety zostajemy,bo jestesmy uwiazani w pracy,ale tam bedzie mial zapewniona opieke mojej mamy,weiec nie musze sie o nic obawiac,a ponadto poodwiedza starych kolegow,a przedwszystkim naciesza sie wnukiem dziadkowie,ktorzy juz sie nie moga doczekac

Szkoda ze nie dacie rady przyjechac razem z synusiem

Szkoda,szkodaAle byc moze mie sie uda wyskoczyc chociaz na tydzien do PolskiA teraz pisz co Ty bedziesz robic ze swoja córcia w te wolne tygodnie

Odp: Odp: Nareszcie WAKACJE !!

zuzi
  • zuzi

kinga napisał(a):

Ja jak juz pisalam wczesniej,mój synus zaczyna wakcje dopiero za miesiac,czyli 17 lipca,wiec narazie nie martwie sie organizowaniem mu czasu,poniewaz w szkole jest codziennie od 9do 15.30.
Koncem lipca leci do Polski na wakcje,my niestety zostajemy,bo jestesmy uwiazani w pracy,ale tam bedzie mial zapewniona opieke mojej mamy,weiec nie musze sie o nic obawiac,a ponadto poodwiedza starych kolegow,a przedwszystkim naciesza sie wnukiem dziadkowie,ktorzy juz sie nie moga doczekac

Szkoda ze nie dacie rady przyjechac razem z synusiem

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55

Nareszcie WAKACJE !!

zuzi
  • zuzi

Troche terminologi-Wakacje (ferie) – okres wolny od nauki szkolnej.

O tym kazdy rodzic wie, że dzieci najbardziej cieszą się na ten czas.A juz w najblizszy piątek (19.06) nasze pociechy odbiora cenzurki i bedą odpoczywać i zbierac siły na kolejne 10 miesięcy ciężkiej pracy umysłowej.
Jak wy kochani rodzice (i nie tylko) macie zamiar spedzić wakacje 2009 ze swoimi pociechami? Razem czy osobno? Kolonie,wyjazd do rodziny,w góry, nad morze, za granicę-w ciepłe kraje-a moze jeszcze coś innego?

zmieniono 1 raz (ostatnio 15 cze 2009 14:44 przez zuzi)

Odpowiedz na/ edytuj Nareszcie WAKACJE !!