Co zrobić żeby lukier, którym poleję drożdżówki nie zastygał tylko był taki lepki, mokry i genialny jak ten na kupnych drożdżówkach?
Spróbuj zrobić go z mleka i cukru pudru. Nie dawaj za dużo pudru, bo będzie się kruszył.
Też polecam ten lukier. Jest genialny tylko trzeba wyczuć ile cukru dosypać. Niby nic strasznego, bo jak się go doda za dużo można dolać niewielka ilość mleka, a jak za mało to dosypać
Dzięki dziewczyny. W weekend będę robiła ciasto drożdżowe i poleję je tym lukrem
Co zrobić żeby lukier, którym poleję drożdżówki nie zastygał tylko był taki lepki, mokry i genialny jak ten na kupnych drożdżówkach?
Spróbuj zrobić go z mleka i cukru pudru. Nie dawaj za dużo pudru, bo będzie się kruszył.
Też polecam ten lukier. Jest genialny tylko trzeba wyczuć ile cukru dosypać. Niby nic strasznego, bo jak się go doda za dużo można dolać niewielka ilość mleka, a jak za mało to dosypać
Niezastygający lukier
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Niezastygający lukier
biedroneczki
Odp: Odp: Odp: Niezastygający lukier
biedroneczki
Dzięki dziewczyny. W weekend będę robiła ciasto drożdżowe i poleję je tym lukrem
Odp: Odp: Niezastygający lukier
misia5
Też polecam ten lukier. Jest genialny tylko trzeba wyczuć ile cukru dosypać. Niby nic strasznego, bo jak się go doda za dużo można dolać niewielka ilość mleka, a jak za mało to dosypać
Odp: Niezastygający lukier
mocsłodkości
Spróbuj zrobić go z mleka i cukru pudru. Nie dawaj za dużo pudru, bo będzie się kruszył.
Niezastygający lukier
biedroneczki