To prawda jeśli ktoś chce niech sobie zmienia awatar tyle razy ile chce, z tego co wiem nie jest to zakazane regulaminem. A co do marzeń czyichkolwiek to każdy ma do tego prawo i nikt i nie będzie nikomu ich zakazywał ani wywietrzał bo mu się to nie podoba. Marzcie o czym chcecie
ahahaha dobra.. moje oczy wracają na swoje miejsce a avatarki są po to by je czasem zmieniac jak dowód osobisty bo i człowiek sie zmienia... młodnieje, pięknieje, bo w tak milym towarzyswie nie może być inaczej..
Luna19- niech no zajrzę w te oczęta - baw sie dobrze - moje towarzystwo bal wampirów robi- a dzieciaki już torby na słodycze szykują będa latać po całym miasteczku ( to Ci w Anglii ) - już widziałam stroje . Wyobrażasz sobie półtorarocznego wampira ? Strój jak z horroru- śpiochy z pelerynką
hahaha oni to sie bawią .. u nas to raczej slabo wchodzi zwlaszcza w malych miasteczkach i miejscowosciach .. a ja to tylko tak dla zabawy .. ale potem moje oczy zjadlam i koniec szaleństw hihihih
Luna19- rany- i kto tu mówi o horrorach- oczy zjadła - fuj... sumienia nie masz . henia na mnie krzyczy - Ty mi oczy pod oczy podstawiasz Idę sobie - bez drinka tego nie rozbierzesz Gin kupiłam- kto jest za rączka do góry
A zostało co? Przysnęło mi sie i imprezka mnie ominęła! I nie krzyczę na Ciebie, Buniu, tylko nie wałściwe marzenia z głowy Ci "wywietrzam"!
Nowe awatarki.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Nowe awatarki.
Senqa
Takie glebokie i kuszace ;D
Odp: Odp: Odp: Nowe awatarki.
Senqa
Jak by poderwal Pania Henie
Odp: Nowe awatarki.
Pablito
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Nowe awatarki.
Papaja
Odp: Odp: Nowe awatarki.
Papaja
luna19
Henia
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Nowe awatarki.
Henia
A zostało co? Przysnęło mi sie i imprezka mnie ominęła! I nie krzyczę na Ciebie, Buniu, tylko nie wałściwe marzenia z głowy Ci "wywietrzam"!
Babciagramolka
Z powodu Ginu czy ,, oczu Luny19 ? Coś mnie chyba ominęło
Senqa
Zastanawial bys sie pewnie nad likwidacjia konta ;D