Witam.Może mam nie słuszne podejrzenia,ale wydaję mi,że ktoś chce zrobić biznes.Po co reklamować płatne przepisy,skoro jest tyle wspaniałych za darmo.I jest to wielkim nietaktem reklamowanie się w społeczności,która sama zamieszcza przepisy kulinarne,które nie dosyć,że są oryginalne,to przede wszystkim są własnego pomysłu.
A nie uważasz przypadkiem ,ze to co najmniej nietakt reklamować inną stronę w tym miejscu ? Mam płacić za przepis jak mam tysiące za darmo ? Chyba komuś coś się pokręciło .Chcesz podzielić się jakimś przepisem to go wstaw po prostu ( a przedtem ugotuj tą potrawę i zrób jej zdjęcie )
znalazłam fajną stronkę z bardzo dobrymi przpisami niestety trzeba wysłać sms:/
sms jest o treści naprawde polecam to nie jest jakaś podpucha tylko sms za tylko 2.44 z vat! (2 zł sms +0,44 vatu)
POLECAM DOSKONAŁA STRONA JA JUŻ WYPRÓBOWAŁAM Z NIEJ CHYBA 20 PRZEPISÓW I SĄ NAPRAWDE SMACZNE!
zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sty 2010 15:34 przez Tit)
NOWE PRZEPISY!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: NOWE PRZEPISY!!!!!!!!!!!!!!
Henia
A my bez Ciebie!
Odp: NOWE PRZEPISY!!!!!!!!!!!!!!
Bahus
Dobry nick...faktycznie, jak "szczur przez dziurę"
Odp: Odp: NOWE PRZEPISY!!!!!!!!!!!!!!
Śliweczka
Anula
Babciagramolka
NOWE PRZEPISY!!!!!!!!!!!!!!
szczury2
sms jest o treści naprawde polecam to nie jest jakaś podpucha tylko sms za tylko 2.44 z vat! (2 zł sms +0,44 vatu)
POLECAM DOSKONAŁA STRONA JA JUŻ WYPRÓBOWAŁAM Z NIEJ CHYBA 20 PRZEPISÓW I SĄ NAPRAWDE SMACZNE!