A dobry niech ulepsza, nam sie fajnie rozkreca, nie hamowac prosze! Czasami lepiej czubek Bahusa nosa schowac w cieniu by sie za mocno nie przypiekl, a kiedy slonce przestanie grzac to i Bahusa milo bedzie zobaczyc
A dobry niech ulepsza, nam sie fajnie rozkreca, nie hamowac prosze! Czasami lepiej czubek Bahusa nosa schowac w cieniu by sie za mocno nie przypiekl, a kiedy slonce przestanie grzac to i Bahusa milo bedzie zobaczyc
Bahusie a co Ciebie ostatnio tak na zmiany rzuca? Diety odchudzajace, to trzeba ulepszyc, tamto poprawic, cos zlikwidowac...czyzbys sie zakochal... a moze to ... naturalne instynkty samozachowawcze zwiazane z ... przekwitaniem? Hihih
Tak se dzisiaj siedze i to w dodatku znowu o suchym pysku (dieta odchudzająca) i tak sobie myślę....a może by tak zmienić nicka "Dobremu"? Bo jaki on tam znowu dobry? Wrednizna okropna i nic poza tym. Wodzem może był i jest naprawdę dobrym (niektórzy posądzą mnie o kolejne "wazeliniarstwo") Jednak obiektywnie patrząc troszkę się na stronie "szarogęsi". Tak jakby był jej właścicielem. Ciągle kurcze coś zmienia kombinuje i ulepsza...taki polepszacz i konserwant. I co z tego, że strona staje się coraz lepsza? Koniecznie trzeba mu zmienić nicka ja proponuję "Winnetou" a jakie są Wasze propozycje?
Nowy nick dla Dobrego.
Obserwuj wątekOdp: Nowy nick dla Dobrego.
dobry
Odp: Nowy nick dla Dobrego.
Sarenka
Odp: Odp: Nowy nick dla Dobrego.
Bahus
Wystraszył się, że zmienią mu nicka i woli milczeć....
Anula
Odp: Odp: Nowy nick dla Dobrego.
Bahus
Odpowiedni krem zastosuję
Sarenka
Sarenka
Sarenka