O wyższości białego salcesonu nad czarnym.

Obserwuj wątek

Odp: O wyższości białego salcesonu nad czarnym.

A. L.
  • A. L.

  • Posty: 37
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Witam!

Na moim blogu znajdziecie fajne i proste przepisy.
Wszystkie były wykonane i potwierdzam ich pyszny smak!

http://wszystkookulinariach.blogspot.com

ZAPRASZAM SERDECZNIE!
CODZIENNIE NOWE PRZEPISY :-)

Odp: Odp: O wyższości białego salcesonu nad czarnym.

Babciagramolka
Bahus napisał(a):

Buniu ...przy okazji zapytam; robisz sama salceson?


Nie- Nigdy nie robiłam wędlin - nie mam nikogo na wsi żeby mieć dostęp do świeżynki a jak już kupowałam rąbankę to równie dobrze mogłam kupić wyroby. A teraz na 2 osoby mi się nie opłaca - mogę kupić 2 plasterki dobrego jak mnie najdzie ochota .

Odp: O wyższości białego salcesonu nad czarnym.

Bahus
  • Bahus

  • Posty: 2977
  • Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Buniu ...przy okazji zapytam; robisz sama salceson?
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: O wyższości białego salcesonu nad czarnym.

Babciagramolka
Ozorkowy- uwielbiam , a i czarnym nie pogardzę byle był dobrze doprawiony ( najlepiej swojski )

Odp: O wyższości białego salcesonu nad czarnym.

zewa
  • zewa

  • Posty: 1113
  • Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Ja bardzo lubię i biały i czarny salceson. Ale niestety salceson salcesonowi nie równy, kiedyś strasznie się nacięłam bo sprzedali mi rozmrożony. Myślałam już, że nigdy nie ruszę salcesonu, na szczęście tak się nie stało.

Odp: O wyższości białego salcesonu nad czarnym.

luna19
  • luna19

  • Posty: 1158
  • Przepisy: 572
  • Artykuły: 0
Ja tak jak Henia.. włoski i ozorkowy .. czasem lubie zmienić smaki...

Pamietam kiedys taki elegancki pan przychodzil do sklepu co kilka dni i przy kupowaniu salcesonu zapewnial ze dla psa ... myslelismy ze faktycznie .. a potem ktos podpatrzyl ze on nie ma psa, ani nawet kota hihih .. wstydzil sie ze salceson lubi

Odp: O wyższości białego salcesonu nad czarnym.

Henia
  • Henia

  • Posty: 1381
  • Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Bahus napisał(a):

Bardzo lubię salceson, który nawet od czasu do czasu sam robię. Spotyka to się to wprawdzie z oburzeniem mojego lekarza, ale co tam, żyje się raz.

Osobiście wolę salceson biały z dużą ilością kminku...(tzw salceson włoski). Na drugim miejscu stawiam salceson czarny, (w tym ozorkowy).
Ciekaw jestem czy Wy też tak macie?

Włoski i ozorkowy uwielbiam na równi!Szyneczkę oddam za salceson. Tylko za brunszwickim nie przepadam.

O wyższości białego salcesonu nad czarnym.

Bahus
  • Bahus

  • Posty: 2977
  • Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Bardzo lubię salceson, który nawet od czasu do czasu sam robię. Spotyka to się to wprawdzie z oburzeniem mojego lekarza, ale co tam, żyje się raz.

Osobiście wolę salceson biały z dużą ilością kminku...(tzw salceson włoski). Na drugim miejscu stawiam salceson czarny, (w tym ozorkowy).
Ciekaw jestem czy Wy też tak macie?
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odpowiedz na/ edytuj O wyższości białego salcesonu nad czarnym.