Emaliowane czy nierdzewne

Obserwuj wątek

Odp:

Moniczqa
  • Moniczqa

  • Posty: 29
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Ballbina napisał(a):


O kurcze, niezła technologia . Fajnie że wszystko idzie tak do przodu, bo nie dosyć że gotowanie sprawniej idzie, to dodatkowo energii możemy trochę przyoszczędzić [/quote]
To chyba nie jest jakaś najnowocześniejsza technologia po prostu kwestia przewodzenia ciepła przez odpowiednie metale Ale bajer w kuchni jest i zawsze coś niby oszczędzisz ale raczej w długiej perspektywie.
Ballbina napisał(a):

zqa i jak się sprawdza patelnia od selection? Przyznam że zastanawiam się czy jej nie kupić Taki prezent pod choinkę hihih

Według mnie jest dobra, ponieważ nic do niej nie przywiera. Bardzo fajnie się na niej np. mieso smaży czy placki ziemniaczane. Ma jakiś specjalny teflon, który własnie nie daje przywierać potrawom.

Odpowiedz na/ edytuj Emaliowane czy nierdzewne