Ja biszkopt robię zawsze z tego przepisu https://gotujmy.pl/biszkopt-z-bita-smietana-i-owocami,przepisy-biszkopty-przepis,239431.html Zawsze możesz zwiększyć ilość składników o połowę tylko pamiętaj o większej misce, bo ubite białka z cukrem znacznie zwiększają swoją objętość
Co do masy możesz skorzystać z podpowiedzi w przepisie , do którego podałam Ci link. Jeśli nie jesteś pewna co stanie się z masą i nie popłynie możesz do śmietany dodać dostępne w sklepach zagęstniki lub tak jak pisałaś żelatynę.
Biszkopt + masa
Obserwuj wątekOdp: Biszkopt + masa
misia5
Co do masy możesz skorzystać z podpowiedzi w przepisie , do którego podałam Ci link. Jeśli nie jesteś pewna co stanie się z masą i nie popłynie możesz do śmietany dodać dostępne w sklepach zagęstniki lub tak jak pisałaś żelatynę.