Witam serdecznie, jestem tu nowa i podaję swój sposób na pyszną herbatę.
Do czarnej zwykłej zaparzonej herbaty dodaję 2 łyżeczki na kubek soku domowej roboty z pigwy lub pigwowca (znakomicie zastępuje cytrynę), zamiast cukru odrobina miodu, najlepiej malinowego, ale jak nie ma to lipowy lub wielokwiatowy.
A kiedy jestem przeziębiona to dodaję jeszcze 1-2 łyżeczki alkoholu o nazwie "Malinówka", do kupienia w sklepach.
BRITA - Herbaciany konkurs
Obserwuj wątekOdp: BRITA - Herbaciany konkurs
antybarbi
Do czarnej zwykłej zaparzonej herbaty dodaję 2 łyżeczki na kubek soku domowej roboty z pigwy lub pigwowca (znakomicie zastępuje cytrynę), zamiast cukru odrobina miodu, najlepiej malinowego, ale jak nie ma to lipowy lub wielokwiatowy.
A kiedy jestem przeziębiona to dodaję jeszcze 1-2 łyżeczki alkoholu o nazwie "Malinówka", do kupienia w sklepach.