Inna interpretacja dodatku do herbaty, czyli coś do "przegryzienia".
Herbaty możemy różnorodnie zaparzać, modyfikować smakowo, wzbogacać różnymi dodatkami ale i przy piciu tego cennego trunku - możemy coś przegryzać.
Proponuję do herbaty pyszne, domowe ciasteczka zbożowe na bazie granoli.
Ja ich robię zawsze nieco więcej i przechowuję w słoiku, aby móc nimi poczęstować gości do herbaty czy też kawy.
Smakują rewelacyjnie!
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 lis 2011 16:20 przez pasjonatka)
BRITA - Herbaciany konkurs
Obserwuj wątekOdp: BRITA - Herbaciany konkurs
pasjonatka
Herbaty możemy różnorodnie zaparzać, modyfikować smakowo, wzbogacać różnymi dodatkami ale i przy piciu tego cennego trunku - możemy coś przegryzać.
Proponuję do herbaty pyszne, domowe ciasteczka zbożowe na bazie granoli.
Ja ich robię zawsze nieco więcej i przechowuję w słoiku, aby móc nimi poczęstować gości do herbaty czy też kawy.
Smakują rewelacyjnie!