W sobotę miałam okazję cały dzień pracować w kuchni pod okiem jednego z najlepszych szefów kuchni w Warszawie a może nawet Polsce - Roberta Trzópka, szefa restauracji Tamka 43. Razem z siedmiorgiem innych laureatów Warsztatów Smaku Kuchni+ przygotowywaliśmy kolację filmową dla 140 osób w ramach FilmFoodFest 4. 14 godzin pracy zakończyło się pełnym sukcesem i podziękowaniami Szefa, zaproszonych gości i pani Danièle Mazet-Delpeuch - legendarnej szefowej francuskiej kuchni prezydenckiej.
Chwalimy się;
Obserwuj wątekOdp: Chwalimy się;
Pyza
W sobotę miałam okazję cały dzień pracować w kuchni pod okiem jednego z najlepszych szefów kuchni w Warszawie a może nawet Polsce - Roberta Trzópka, szefa restauracji Tamka 43. Razem z siedmiorgiem innych laureatów Warsztatów Smaku Kuchni+ przygotowywaliśmy kolację filmową dla 140 osób w ramach FilmFoodFest 4. 14 godzin pracy zakończyło się pełnym sukcesem i podziękowaniami Szefa, zaproszonych gości i pani Danièle Mazet-Delpeuch - legendarnej szefowej francuskiej kuchni prezydenckiej.