Dzięki śliczne Masz rację - te zasłonki są za krótkie, za wąskie i nie pasują, choć wydaje mi się, że kolorystycznie z meblami i z drzwiami mogłyby, ale ostatecznie ich nie będzie. Zresztą zostały niedbale zawieszone i w pośpiechu.
Będę rozglądać się za firanami, ale może gdybym wybrała ekrany 2 beżowe po bokach i ze 3 białe w środku to też by pasowało? Te słupy, to tak byle jak zrobione - jak widać. Można by zrobić ładne kokony, ale raczej z tego zrezygnuję. Buszowałam po różnych stronkach, ale nic z tego Chyba za dużo wariantów biorę pod uwagę i .. głupieję
Myślałam o 3 białych i dwóch złotych. Albo zasłonach, ale musiałyby być cieniutkie, bo pokój jest dość mały i zaciemniłyby okno. http://allegro.pl/panele-okienne-wystroj-okna-firana-ekran-ozdobny-i3271508978.html
Myślałam o firanach, bo co nie spojrzę z góry na dół, to widzę okolicznych mieszkańców wlepionych we mnie - niestety dom stoi dość blisko ulicy i wszystko widać, a ludzi spacerujących w tę i we w tę co nie miara Ach zapomniałam, że przecież będzie też balustrada na balkonie, która co nieco przysłoni.
A żaluzje drewniane, ale w jasnym kolorze np. ecru, prawda?, buk lub coś w tym odcieniu? Bo ściany są ciemne i okno musi rozjaśniać. Szczerze mówiąc byłam zdecydowana na jasne plisy z bardzo delikatnym wzorkiem lub bez no i białe firany, ale to wcześniej
Za dużo mam na głowie - cały dom, praktycznie z kolorami ścian i wyborem podłóg nie mam problemu i z wizją firan/roletek do innych pomieszczeń też nie, a tutaj w sypialni wielka niewiadoma
Jeśli chodzi o kolor ścian to Mus jagodowy Decoral, paaachnie pięknie jagodami
W tej kolorystyce czujemy się bardzo dobrze i wiedziałam, że taką chcę. Mieliśmy się jeszcze pobawić z halogenami, ale to może później, chociaż z nadmiarem też trzeba uważać.
Wiele kolorów fajnie współgra z odcieniami kremu i beżu. Taki bezpieczny kolor, ale też elegancki. W pokoju mojej córki na 2 największych ścianach też będzie beż-krem i na dwóch małych róż. Dziewczynki lubią ten kolor - oby nie w nadmiarze
Tak patrze na te zdjęcia ... i może ze 3 białe wachlarze... 2 krótkie i długi na okno balkonowe, a po boku jasne długie beżowe zasłony?
zmieniono 1 raz (ostatnio 05 cze 2013 14:56 przez Sarenka)
Chwalimy się;
Obserwuj wątekOdp: Chwalimy się;
Sarenka
Będę rozglądać się za firanami, ale może gdybym wybrała ekrany 2 beżowe po bokach i ze 3 białe w środku to też by pasowało? Te słupy, to tak byle jak zrobione - jak widać. Można by zrobić ładne kokony, ale raczej z tego zrezygnuję. Buszowałam po różnych stronkach, ale nic z tego
Myślałam o 3 białych i dwóch złotych. Albo zasłonach, ale musiałyby być cieniutkie, bo pokój jest dość mały i zaciemniłyby okno. http://allegro.pl/panele-okienne-wystroj-okna-firana-ekran-ozdobny-i3271508978.html
Myślałam o firanach, bo co nie spojrzę z góry na dół, to widzę okolicznych mieszkańców wlepionych we mnie - niestety dom stoi dość blisko ulicy i wszystko widać, a ludzi spacerujących w tę i we w tę co nie miara
A żaluzje drewniane, ale w jasnym kolorze np. ecru, prawda?, buk lub coś w tym odcieniu? Bo ściany są ciemne i okno musi rozjaśniać. Szczerze mówiąc byłam zdecydowana na jasne plisy z bardzo delikatnym wzorkiem lub bez no i białe firany, ale to wcześniej
Za dużo mam na głowie - cały dom, praktycznie z kolorami ścian i wyborem podłóg nie mam problemu i z wizją firan/roletek do innych pomieszczeń też nie, a tutaj w sypialni wielka niewiadoma
Jeśli chodzi o kolor ścian to Mus jagodowy Decoral, paaachnie pięknie jagodami
W tej kolorystyce czujemy się bardzo dobrze i wiedziałam, że taką chcę. Mieliśmy się jeszcze pobawić z halogenami, ale to może później, chociaż z nadmiarem też trzeba uważać.
Wiele kolorów fajnie współgra z odcieniami kremu i beżu. Taki bezpieczny kolor, ale też elegancki. W pokoju mojej córki na 2 największych ścianach też będzie beż-krem i na dwóch małych róż. Dziewczynki lubią ten kolor - oby nie w nadmiarze
Tak patrze na te zdjęcia ... i może ze 3 białe wachlarze... 2 krótkie i długi na okno balkonowe, a po boku jasne długie beżowe zasłony?