czyzby risotto?
ja dzis w trakcie pisania na szybko fasolka szparagowa z masłem, bułką tarta, solą , pieprzem i serem dżersejowym blue. robilam tez przetwory w zalewach octowych: papryka z cebula i mini cukinkami, papryka z cebula, kalafiorem, kwiatami cukinii i tymiankiem, poledwiczki wieprzowe z papryka, cebula i zielona cukinia w zalewie indyjskiej (z przyprawa garam masala itp).. nie wiem co to bedzie oraz fasolka szparagowa w tej samej zalewie. zdam relacje jesli bedzie to zjadliwe
zmieniono 1 raz (ostatnio 21 paź 2011 15:32 przez thegrooba)
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
ja dzis w trakcie pisania na szybko fasolka szparagowa z masłem, bułką tarta, solą , pieprzem i serem dżersejowym blue. robilam tez przetwory w zalewach octowych: papryka z cebula i mini cukinkami, papryka z cebula, kalafiorem, kwiatami cukinii i tymiankiem, poledwiczki wieprzowe z papryka, cebula i zielona cukinia w zalewie indyjskiej (z przyprawa garam masala itp).. nie wiem co to bedzie oraz fasolka szparagowa w tej samej zalewie. zdam relacje jesli bedzie to zjadliwe