Tokijko- błagam powiedz ,że to jest to zwykłe tofu a nie to fermentowane .
A o wielkości kuchni - pocieszyłaś mnie ( hi hi hi )- z rozmiarów mojej wynika ,że żyję na wysokim tokijskim poziomie ( hi hi hi )- tylko moje osobiste gabaryty jakoś chyba nie japońskie .
A o liściach kukurydzy trzeba by poszperać w kuchni meksykanskiej .Ktoś mi kiedyś cos o tym pisał - jak odszukam to Ci podeślę .
Miłego dnia .
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
A o wielkości kuchni - pocieszyłaś mnie ( hi hi hi )- z rozmiarów mojej wynika ,że żyję na wysokim tokijskim poziomie ( hi hi hi )- tylko moje osobiste gabaryty jakoś chyba nie japońskie .
A o liściach kukurydzy trzeba by poszperać w kuchni meksykanskiej .Ktoś mi kiedyś cos o tym pisał - jak odszukam to Ci podeślę .
Miłego dnia .