cydr

Obserwuj wątek

Odp: cydr

PatrycjaO
  • PatrycjaO

  • Posty: 1
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Oj warto :-) Tylko nie z z soku z kartonika a ze świeżych jabłek. Wcale nie takie trudne a jaka satysfakcja :-) Zwłaszcza, że jabłka już się zaczęły. A koszty produkcji dla posiadacza jabłonki w ogródku praktycznie żadne. Ja zaczęłam w zeszłym roku i wyszedł super, tylko z butelek połowa uciekała przy otwieraniu. Jest fajna książka o domowej produkcji cydru "cydr z polskich jabłek" - bardzo łatwym językiem napisana, a zawierająca bardzo dużo praktycznych informacji ( jak się ustrzec przed wybuchającymi butelkami też ;-) ). Polecam. Dostałam ostatnio w prezencie i nie mogę się doczekać kiedy mi jabłka dojrzeją.

Odpowiedz na/ edytuj cydr