Margarynę wrzucamy do garnka na mały ogień dodajemy cukru (tak na oko zależy jak kto lubi) gotujemy aż się rozpuści i wymiesza, dodajemy kakao mieszamy chwilkę gotujemy i gotowe polewamy ciasto lub sami zjadamy czekoladę Można też zamrozić.
Wszystkich przestrzegam przed tą osobą!Bardzo mściwa, lubi odwetowce i czerwone łapki! Oceniłam jej przepisy na 3-4 a ona moje 50( bo więcej nie mogła) na 1! Lepiej jej przepisy (nic ciekawego) omijać dużym łukiem!
zmieniono 1 raz (ostatnio 12 cze 2010 10:20 przez Henia)
Czekolada
Obserwuj wątekOdp: Czekolada
Henia
Wszystkich przestrzegam przed tą osobą!Bardzo mściwa, lubi odwetowce i czerwone łapki! Oceniłam jej przepisy na 3-4 a ona moje 50( bo więcej nie mogła) na 1! Lepiej jej przepisy (nic ciekawego) omijać dużym łukiem!