Ja w przeszłości stosowałam tego więcej, na etapie "nauki gotowania". Np. fix-ów do dań chińskich. Nie miałam wtedy w zapasach tylu rzeczy ile mam teraz, więc torebka załatwiała sprawę. Długo gotowałam na kostkach rosołowych. Teraz uważam je za zbędne, umiem szybko doprawić danie tak, żeby smakowało. Zamiast kostek stosuję przyprawy z suszonych warzyw. W domu już mało co robię z torebki - budyń, galaretkę. Ale w pracy czasem mi się zdarzy kupić chińską zupkę (lubię smak tego makaronu) i czasem sięgam po gorące kubki. Natomiast robię często pomidorówkę na bazie kartonowego sosu z pomidorów, uzywam też kartonowych żurków i barszczyków czerwonych.
Odpowiedz na/ edytuj Czy stosujecie dania z torebek ?
Czy stosujecie dania z torebek ?
Obserwuj wątekOdp: Czy stosujecie dania z torebek ?