De volaille dla mnie to pierś z kurczaka długo moczona w mleku(tak mnie uczono)następnie nadziewana masłem ziołowym.Ale co kuchnia to inaczej robione.
U mnie jak się natnie kotlet to masło wypływa jest go dużo,a kiedyś jadłam de volaille z żółtym serem który też wypływał i zapytałam gdzie masło?!Pani domu odpowiedziała że pierwszy raz słyszy żeby do de volaille dodawać masło chyba że do smażenia Nic nie odpowiedziałam bo stwierdziłam że tak ją tego nauczono.
De volaiile
Obserwuj wątekOdp: De volaiile
gosiczek821
U mnie jak się natnie kotlet to masło wypływa jest go dużo,a kiedyś jadłam de volaille z żółtym serem który też wypływał i zapytałam gdzie masło?!Pani domu odpowiedziała że pierwszy raz słyszy żeby do de volaille dodawać masło chyba że do smażenia Nic nie odpowiedziałam bo stwierdziłam że tak ją tego nauczono.