Do Dobrego! ważne!

Obserwuj wątek

Odp: Do Dobrego! ważne!

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Anulkko7, postanowiłem wtrącić swoje "trzy grosze" Znasz mnie od dawna i wiesz, że na moderowaniu znam się dobrze (mimo, że tutaj moderatorem nie jestem). Pragnę Ci zwrócić uwagę na fakt, że moderator wcale nie ma obowiązku odpowiadać na każdy post i zapytanie. Ty też przecież nie musisz odpowiadać, na każdy napisany do Ciebie list. Znając Dobrego wiem, że raczej nie należy do osób, które olewają innych.
A nie przyszło Ci do głowy, że w natłoku prac (również zawodowych) mógł Twojego postu nie zauważyć, albo o nim zapomnieć? Jak wiesz strona ta jest bezpłatna i za korzystanie z przepisów, artykułów, forum itp. nic nie musisz płacić. A zatem wymagać za dużo też nie powinnaś.. Ciesz się z tego co za darmo dostajesz, albo po prostu idź na stronę gdzie Ci się bardziej podoba. Każdy ma prawo. Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma i każdy może przyjść czy odejść kiedy tylko zechce... Tylko po co robić z tego "wielkie wydarzenie"?
Wiem, że jesteś osobą bardzo młodą . Ale to nie zwalnia Cię od respektowania pewnych zasad.( Ja Ci też nie nakazuję abyś ze swojego pokoju wyrzuciła wszystkie lalki. Co najwyżej mogę to Tobie tylko zasugerować... i nic ponadto.
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odpowiedz na/ edytuj Do Dobrego! ważne!