Do Termar

Obserwuj wątek

Odp: Do Termar

Babciagramolka
Wiesz co Bahus - Ty jesteś niereformowalny. Z jednej strony uważasz że masz prawo dbać o wizerunek strony - z drugiej odmawiasz mnie tego prawa .Zdecyduj się na coś . To nie ja wyskakuję z jakimś tekstem który podnosi atmosferę do stanu wrzenia , potem się z niego wycofuję a potem obrażam znowu .
Dla informacji wszystkich - po pierwszej mojej wiadomości na prywatne Bahus napisał ten tekst w którym przeprasza Termar .Odpisał mi - nawet grzecznie .Pozwoliłam sobie odpowiedzieć Mu że nie zgadzam się z jego zdaniem na niektóre sprawy i ze piszę o tym na prywatne bo wolę tak rozmawiać a nie wywoływac awantury na forum . No to oczywiście żeby nie było za miło zamiast odpowiedzieć na prywatne zaatakował tu .
Nie wiem czy to jest Twój sposób bycia czy swoista polityka ( niektórzy uważają ,że takie awanturnictwo ludzie lubią - bo coś się dzieje i na stronie jest wtedy więcej wchodzących ) .Jedno wiem - nie wmawiaj nam że Ci co lubią grzeczne zachowanie to ,, kółko różańcowe " - bo znów być moze obrażasz kogoś . Trzeba myśleć co się mówi a nie mówić co się myśli .
zauważyłam jakąś dziwną zależność .Mnie zarzucasz że uważam swoje poglądy za jedynie słuszne ( chyba nie dokładnie czytasz -wypowiadała się na ten temat Glumanda , Pyza , Tokijka, o Temar nie wspomnę ) , a sam w każdym wypadku gdy ktoś skrytykuje to co Ty piszesz sypiesz inwektywami .( coś a raczej kogoś mi to przypomina ) .
Wiem jedno jesteś na tej stronie długo i chyba Ci się wydaje że strona to Ty .Jak byś nie zauważył strona się zmienia - może przyszedł czas na to by swój sposób komunikowania z innymi zmienić ?
I od razu zaznaczam - chcę tym tekstem wywołać dyskusję czy wolimy grzeczne , spokojne debatowanie nad tym co nas różni - czy awanturowanie się i obrażanie innych ?
Acha - by ukrócić dywagacje - do kółka różańcowego nie należę , komunistką nie byłam i nie jestem ( choć nie rozumiem co czyjeś preferencje religijne czy polityczne mają się do tego jak dyskutuje ) , nie jestem z zawodu prawnikiem a bibliotekarzem . Nie znoszę chamstwa , agresji, czepiania się innych bez powodu, wykręcania kota ogonem, obłudy .

zmieniono 3 razy (ostatnio 16 paź 2009 09:05 przez Babciagramolka)

Odpowiedz na/ edytuj Do Termar