A ja np. do tej pory uwielbiam zajadać jabłka z solą
To przypomniało mi o posypywaniu solą arbuza tu gdzie jestem (w Stanach) i nie tylko amerykanie biali od urodzenia to robią ale też znam wietnamczyka, który tak samo zajadał posypany solą arbuz.
Nie wiem czy u was jest znane, żeby zrobić sandwicz posmarowany masłem orzechowym i dżemem - PBJ peanut butter and jelly - wszystkie dzieciaki to uwielbiają.
Jeszcze jedno - jak tak człowiek pierwszy raz słyszy np. o posmarowaniu łodygi selera masłem orzechowym to się wydaje dziwne ale jest super smaczne, wstawiłem nawet taki przepis tutaj https://gotujmy.pl/mrowki-maszerujace-po-klodzie,przepisy,119846.html
Odpowiedz na/ edytuj Dziwne pary, czyli nietypowe połączenia smaków
Dziwne pary, czyli nietypowe połączenia smaków
Obserwuj wątekOdp: Dziwne pary, czyli nietypowe połączenia smaków
Polpal
To przypomniało mi o posypywaniu solą arbuza tu gdzie jestem (w Stanach) i nie tylko amerykanie biali od urodzenia to robią ale też znam wietnamczyka, który tak samo zajadał posypany solą arbuz.
Nie wiem czy u was jest znane, żeby zrobić sandwicz posmarowany masłem orzechowym i dżemem - PBJ peanut butter and jelly - wszystkie dzieciaki to uwielbiają.
Jeszcze jedno - jak tak człowiek pierwszy raz słyszy np. o posmarowaniu łodygi selera masłem orzechowym to się wydaje dziwne ale jest super smaczne, wstawiłem nawet taki przepis tutaj https://gotujmy.pl/mrowki-maszerujace-po-klodzie,przepisy,119846.html