Oczywiście że specjalne tło to podstawa , można to zauważyć w moich byłych zdjęciach które był robione telefonem komórkowym na byle czym ,a teraz wykonuje zdjęcia na białym tle w miejscu jak najbardziej naświetlonym ale bez przesady i aparatem cyfrowym. Aparat nie jest najważniejszy w fotografii bo to nie aparat robi zdjęcia lecz fotograf, ja mam aparat za który kosztuje chyba jakieś 250zl może góra 300 z konkursu i jakoś nie narzekam chodź pewnie mogło by być lepiej.
Podstawa u mnie przynajmniej to białe tło (może być prześcieradło , lub odwrócony kalendarz na białą stronę).
I aparat z funkcją "super makro" zawsze zdjęcia potraw wykonuje na "super makro" nie ma innej opcji
To tyle ode mnie
Resztę pytajcie specjalistów
Odpowiedz na/ edytuj Jak zrobić dobre zdjęcie potrawy????
Jak zrobić dobre zdjęcie potrawy????
Obserwuj wątekOdp: Jak zrobić dobre zdjęcie potrawy????
Wokalista
Podstawa u mnie przynajmniej to białe tło (może być prześcieradło , lub odwrócony kalendarz na białą stronę).
I aparat z funkcją "super makro" zawsze zdjęcia potraw wykonuje na "super makro" nie ma innej opcji
To tyle ode mnie
Resztę pytajcie specjalistów