Witam drogie Panie
Za waszą namową z czystej ciekawosci i z chęcią odrobiny zabawy a może całkiem poważnie zakładam nowy wątek w którym :
1. Można ze mną pogadać choć pewnie chętnych nie będzie
2. Moje zdrowie fajnie by było wypić na moim wątku
3. Nie bajeruję i nie czaruję bo nie jestem czarodziejem ale jak trafi się jakaś czarownica co mi wyczaruje jakieś zarąbiste jedzonko to ja chętnie ..
Są tutaj i panowie którzy mają coś do powiedzenia więc dlaczego by nie zrobić wątku nie tylko o jedzeniu i piciu ... No więc zapraszam do dyskusji i ......
Właściwie to sam nie wiem co się tu dzieje ale na pewno znajdzie się ktoś kto mi pokaże co i jak .... choć rozdziewiczony już jestem bo przez kogoś już tu trafiłem i palcem nie pokażę .... no i coś wstukałem w inne tematy No to jak ktoś ma ochotę to niech coś wstuka w mój temat
A jednak skorzystales z radyNo wiec skoro juz utworzyles swoj watek to mamy nadzieje,ze nie omieszkasz zajrzec jeszcze na inne
Ulcia ma racje,dzis tu jest straszny balagan,ale myse,ze po malutku wszystko wroci do normy
Kobieta VS Mężczyzna
Obserwuj wątekOdp: Kobieta VS Mężczyzna
kinga
A jednak skorzystales z radyNo wiec skoro juz utworzyles swoj watek to mamy nadzieje,ze nie omieszkasz zajrzec jeszcze na inne
Ulcia ma racje,dzis tu jest straszny balagan,ale myse,ze po malutku wszystko wroci do normy