Funkcja Speed Touch zapewnia nam kontrolę prędkości przy pomocy siły nacisku. W zależności od konsystencji i twardość przygotowanej potrawy przyciskamy słabiej lub mocniej naszym palcem.
Jestem mamą 23 m-c Michałka i niespełna 4 m-c Ani. Michałek jest niejadkiem i dlatego blender pomógłby mi szybko przygotowywać wyszukane deserki, surówki itp. A w przypadku Ani, której za kilka dni zacznę wprowadzać zupki itd. blender okazałby się nie zastąpiony. Szybko, sprawnie i bez zbędnego bałaganu dzieci byłyby najedzone a ja miałabym więcej czasu na zabawę z nimi.
Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Kulinarne wariacje pod kontrolą z blenderem Philips
Konkurs - Kulinarne wariacje pod kontrolą z blenderem Philips
Obserwuj wątekOdp: Konkurs - Kulinarne wariacje pod kontrolą z blenderem Philips
et1978
Jestem mamą 23 m-c Michałka i niespełna 4 m-c Ani. Michałek jest niejadkiem i dlatego blender pomógłby mi szybko przygotowywać wyszukane deserki, surówki itp. A w przypadku Ani, której za kilka dni zacznę wprowadzać zupki itd. blender okazałby się nie zastąpiony. Szybko, sprawnie i bez zbędnego bałaganu dzieci byłyby najedzone a ja miałabym więcej czasu na zabawę z nimi.