Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

Obserwuj wątek

Odp: Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

gosia47-47
  • gosia47-47

• Przepisy: 849
  • Artykuły: 221
Osobiście chciałabym przetestować urządzenie bo nieraz w kuchni odnaleźć się nie mogę. Kiedy postawię mięso do smażenia zaczytam się w gazecie i... po mięsie, przesmażone. Multicooker pomógłby mi w kuchni niebywale. Zapominalskość zamieniłby w pyszne dania, nie przesmażone i nieprzegotowane. Poza tym: mam w domu parowar, piekarnik, patelnię, wiele garnków. Nieraz nijak nie da się tego zmieścić w mojej malutkiej kuchni. Multicooker zastąpi to wszystko i zmieści się na jednej półce. Jak do pracy mam na popołudnie, już rano o 9 muszę zacząć do obiadu przygotowywać, by mieć o 11 gotowy. Dzięki niemu zaoszczędzę nawet godzinę, bo jest szybki i przygotuję obiad raz dwa. Urządzenie nie hałasuje, mieści się wszędzie, zrobi prawie wszystko. Same pozytywy. A co by mi pomogło, oczywiście gotowanie na parze. Mam w domu dwójkę wnuków, trzeci jest w drodze. Jak to dzieciom pasowałoby gotować i smażyć zdrowo, dlatego funkcja gotowania na parze przydałaby mi się w nim niebywale. Tak jak w parowarze. Ale dzięki Multicookerowi byłoby ładniej i szybciej

Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni