Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

Obserwuj wątek

Odp: Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

Jasnozielona
Uwielbiam gotować i celebrować wspólne spożywanie posiłków z mężem, jednak przy jego pracy w trybie na 3 zmiany jest to dość kłopotliwe. Jednocześnie nienawidzę po prostu jadać w samotności, a później serwować odgrzewane danie mojemu ukochanemu, w rezultacie kończy się zawsze tak samo, ciągle podjadam małe co nieco, kiedy on jest w pracy, a z daniem dnia czekam na jego powrót. Nie jestem pewna, ale czy pisałam już, że jestem strasznym łasuchem? Czytałam o Multicookerze i przyznam, że naprawdę mi zaimponował - funkcja utrzymywania ciepła - to byłoby rozwiązanie dla moich bolączek! - Mogłabym wcześniej przygotowywać posiłki, zjadać połowę mojej porcji - a później z mężem zasiąść do ciepłego posiłku (a nie jakiegoś odgrzewanego!). A skoro to urządzenie łatwo można przenosić i jest, co tu dużo mówić zgrabne, to zmieściłby się zapewne w naszym tyci mieszkanku i uchroniłby te wszystkie pyszności przed podjadaniem przez pewnego rudego drapieżnika grasującego w poszukiwaniu nowych doznań smakowych. I w końcu mogłabym wyrzucić garnek który zawsze przypala moje konfitury. Zresztą w sumie to wszystko mogłabym wyrzucić z kuchni skoro to urządzenie jest takie wszechstronne - kupiłabym tylko większy stół, żeby zmieścili się wszyscy goście, którzy zostaną uwiedzeni magią - Multicookera i moich potraw oczywiście

Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni