Multicookera chciałabym mieć pod ręką ze względu na to, że przez swoją wszechstronność skłonny jest gotować niezliczone ilości dań, a wszystkie o zróżnicowanej konsystencji, sposobie przyrządzenia i smaku. A być może smak, który wyda się nam najbardziej obłędny ze wszystkich, jakie tylko istnieją, jest wciąż jeszcze dla nas tajemniczym nieznajomym? To urządzenie umożliwia podejmowanie szybkich i ciekawych kulinarnych prób nawet, gdy nie mamy do gotowania predyspozycji. I nawet, gdy nie mamy kuchni, tylko tak jak na przykład ja, niewielki aneks kuchenny z maleńkim blatem i dwoma palnikami do dyspozycji. Szkoda by było przegapić w swoim życiu doznania, które przenoszą nas w inny wymiar – czy to są emocje związane z ludźmi, miejscami, czy to są bodźce odczuwalne za pomocą zmysłów. Chcemy poznawać nowych ludzi, oglądać nowe miejsca, przeżywać nowe przygody, więc dlaczego nie mielibyśmy próbować nowych rzeczy? Warto wierzyć, że wszystko co najlepsze jest jeszcze przed nami – czy to jest najpiękniejszy na świecie widok, wieczór, czy w końcu smak. Najważniejszą więc dla mnie funkcją tego urządzenia jest ta, że Multicooker daje po prostu naprawdę wiele możliwości, a co za tym idzie – tak wiele smaków i nowych doznań. Wszechstronność i kompaktowość urządzenia w kontekście małego aneksu kuchennego to więc nie tylko marzenie, ale i wreszcie możliwość wprowadzenia do mojej kuchni długo wyczekiwanego powiewu świeżości. Chciałabym móc wreszcie zaskoczyć swoje oczy i, co ważniejsze, swoje podniebienie!
Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni
Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni
Obserwuj wątekOdp: Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni
Lebia