Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

Obserwuj wątek

Odp: Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

karolina27
Rano wybiegam bez śniadania, w pracy ratuję się mocną kawą i słodką bułką, potem zupka w proszku lub jakiś fast food. Prawdziwa bomba kaloryczna i chemiczna. Wieczorem, zmęczona wracam do domu. STOP! Tak dłużej nie można. Nie mam zbyt dużo czasu, by wygotowywać, a jednak chcę zjeść zdrowe, syte i przede wszystkim ciepłe posiłki. Chcę cieszyć się życiem w stylu slow. Niestety, jak na razie nie mam w kuchni żadnego asystenta, więc na początek "nowego, zdrowego życia" dobrze byłoby zacząć od najbardziej doskonałego pomocnika jakim jest Multicooker. To jak krem BB, tylko tyle że w kuchni- 4 w 1: piekarnik, patelnia, mikrofalówka i wypiekacz. Zależnie od czasu i chęci mogę wypróbować jego funkcję, jaką tylko chcę. Wreszcie mogłabym odkrywać prawdziwy smak potraw, bo Multicooker ma funkcję utrzymania ciepła, która pomaga zachować wartości odżywcze przez 24 h. To dla mnie świetna wiadomość, bo mogę przygotować potrawę wieczorem, a zjeść następnego dnia nie odgrzewając go powtórnie. Dzięki temu potrawa zachowa na dłużej nie tylko swój smak, ale też wartości zdrowotne.

Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni