Wielka Brytania kojarzy mi się na wiele sposobów, jednakże w tytule był "Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią", a INSPIRACJĄ jest dla mnie głównie muzyka i literatura, a od niedawna również masa cukrowa, dlatego też mój wypiek musiał być połączeniem tegoż wszystkiego.
Jestem amatorem w cukiernictwie, ale odkąd poznałam ten fach, nie myślę o niczym innym, Rozwijam pasję i uczę się z każdym kolejnym tortem nowych rzeczy. Warto uzewnętrzniać się na swój własny sposób, dlatego też spełniam się w pasji, póki ją mam
Lubię takie konkursy, bo mogżna w nich spotkać wariatów równych sobie samemu, ogarniętych pasją twórczą i dlatego też trzymam kciuki za wszystkie zgłoszone prace!
Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Obserwuj wątekOdp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
liriel
Jestem amatorem w cukiernictwie, ale odkąd poznałam ten fach, nie myślę o niczym innym, Rozwijam pasję i uczę się z każdym kolejnym tortem nowych rzeczy. Warto uzewnętrzniać się na swój własny sposób, dlatego też spełniam się w pasji, póki ją mam
Lubię takie konkursy, bo mogżna w nich spotkać wariatów równych sobie samemu, ogarniętych pasją twórczą i dlatego też trzymam kciuki za wszystkie zgłoszone prace!