Konkurs - Stoliczku nakryj się z... Unoldem!

Obserwuj wątek

Odp: Konkurs - Stoliczku nakryj się z... Unoldem!

misia14
  • misia14

• Przepisy: 290
  • Artykuły: 17
Najbardziej w kuchni ze sprzętów marki "UNOLD" przydałaby się krajalnica...uświadomiłam sobie to w momencie gdy musiałam pokroić domowe wędliny na uroczystość rodzinną, jak tu pokroić precyzyjnie w cieniutkie równe plasterki domowe szynki, baleron, polędwicę dojrzewającą, ozorek....mając do dyspozycji tylko nóż...Krajalnica precyzyjnie, równo i wg moich potrzeb pokroiła by wszystkie wędliny ponieważ ma płynną regulację krojenia. Zaoszczędziłabym czas bo byłoby szybciej i estetyczniej a co ważne ta krajalnica ma zabezpieczenia i nie byłoby przypadkowego włączenia maszynki przez dzieci a podczas krojenia czułabym się bezpiecznie bo ma odpowiednią ochronę na palce... Ponieważ mam dużą rodzinę krojenia byłoby dużo więc co pewien czas nawet sprawne urządzenie należałoby oddać do serwisu i tu miła niespodzianka bo taki serwis jest blisko mnie bo zaledwie 9 km od domu...Ta krajalnica zajmuje mało miejsca ponieważ jest składana, więc sprawdzi się w małej kuchni. Element tnący jest wykonany ze stali nierdzewnej co pozwoli kroić różne produkty bez obaw o wchodzenie w niepożądane reakcje z produktami spożywczymi. Cała maszynka jest wykonana z solidnego materiału co pozwoli się cieszyć produktem przez wiele lat i zadowoli bardzo wymagających użytkowników.

Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Stoliczku nakryj się z... Unoldem!