ja znowu mam kilka prostych, szybkich i krótkich przepisów... gdy je dodałam - otrzymałam wiadomość, że są za krótkie... Moim zdaniem to też pewnego rodzaju dyskryminacja. Bo żeby coś było smaczne, nie trzeba się nie wiadomo jak rozpisywać... tak samo może mieć mało składników..
Wszystkie przepisy, które zamieszczam są moje - mimo, że zarejestrowałam się niedawno - trochę punktów już nazbierałam - ale nic nie "ściągam" wszystko sama gotuję i próbuję. Nie wszyscy nowi, z większą ilością punktów, muszą być "naciągaczami".
Ogólnie uważam, że oczywiście temat bardzo na czasie. Faktycznie aż dziwne, że niektóre przepisy są "zatwierdzane"...
Pozdrawiam wszystkich
Mam dość !!!!!!!!
Obserwuj wątekOdp: Mam dość !!!!!!!!
MP3-ka
Wszystkie przepisy, które zamieszczam są moje - mimo, że zarejestrowałam się niedawno - trochę punktów już nazbierałam - ale nic nie "ściągam" wszystko sama gotuję i próbuję. Nie wszyscy nowi, z większą ilością punktów, muszą być "naciągaczami".
Ogólnie uważam, że oczywiście temat bardzo na czasie. Faktycznie aż dziwne, że niektóre przepisy są "zatwierdzane"...
Pozdrawiam wszystkich